Det er altid en god oplevelse at blive behandlet af en god behandler som Martine. Fra det tidspunktet  når jeg kommer ind i klinikken kan jeg mærke at min krop og sjæl  falder til ro, og jeg kan gennem behandlingsforløb  kan jeg endelig slappe af. Martine har virkelig  en evne til at passe på sin patienten med omsorg og professionalisme. Martines behandling er professionelt intuitiv og afhjælper altid spændinger og muskel og ledsmerter.

E.M.

 

 

 

 


Behandlingerne hos Martine er helt fantastisk velgørende og dejlige!

Man føler sig i kærlige og trygge hænder hele vejen igennem. Da jeg kom første gang var det stærke smerter i muskler og led - og jeg følte mig stresset og presset. Efter fem behandlinger er jeg nu helt fri for smerter, og der er sket en stor ændring i min arbjedssituation. Så Martine får helt sikkert mine varmeste anbefalinger!


At få massage hos Martine er en særlig god oplevelse. Martine kan noget specielt med hænderne. Det er som om at intuitionen sidder i fingrespidserne. Alle ømme steder og spændninger bliver fundet.
Jeg har følt mig så godt hjulpet til at få fysisk og psykisk "flow" Har en oplevelse af lethed hver gang jeg har fået massage. Martine har en varm og kærlig tilgang, man er i meget gode hænder her. En meget omsorgsfuld behandling.


Jeg har i dag haft fornøjelsen at stresse af til en pragtfuld massage. Oplevelsen var meget behagelig og jeg følte mig afslappet og tryg og i gode hænder. Dette bliver bestemt ikke sidste gang vi ses.


Jeg begyndte at få massage hos Martine for snart fire år siden. På det tidspunkt døjede jeg med spændinger i ryg og nakke i en sådan grad, at jeg ofte måtte gå hjem fra arbejde pga. meget stærk svimmelhed. Martines kyndige massage fik hurtigt taget toppen af spændingerne, så jeg kunne fungere normalt, og så kunne vi begynde at arbejde mere i dybden og fjerne spændingerne helt. Det blev næsten et nyt liv, jeg fik :-)

Jeg har siden dengang fortsat med at få regelmæssig massage, hvor vi skifter mellem en klassisk nordlys og en terapeutisk massage. Den terapeutiske holder kontorskavanker, løbeskader og hvad der ellers dukker op fra døren, og nordlysmassagen er bare ren velvære og et helt unikt rum, hvor tiden og rummet er mit og hvor jeg ikke kan andet end at være i og lytte til min krop. Det sker ellers ikke ofte i en travl hverdag.

Martine er altid sød, opmærksom, professionel, og dygtig (og villig!) til at bringe sin faglighed i spil, når jeg kommer med en usammenhængende forklaring på et eller andet der knager i kroppen :-)