Anbefalinger

Jeg begyndte at få massage hos Martine for snart fire år siden. På det tidspunkt døjede jeg med spændinger i ryg og nakke i en sådan grad, at jeg ofte måtte gå hjem fra arbejde pga. meget stærk svimmelhed. Martines kyndige massage fik hurtigt taget toppen af spændingerne, så jeg kunne fungere normalt, og så kunne vi begynde at arbejde mere i dybden og fjerne spændingerne helt. Det blev næsten et nyt liv, jeg fik 🙂

Jeg har siden dengang fortsat med at få regelmæssig massage, hvor vi skifter mellem en klassisk nordlys og en terapeutisk massage. Den terapeutiske holder kontorskavanker, løbeskader og hvad der ellers dukker op fra døren, og nordlysmassagen er bare ren velvære og et helt unikt rum, hvor tiden og rummet er mit og hvor jeg ikke kan andet end at være i og lytte til min krop. Det sker ellers ikke ofte i en travl hverdag.

Martine er altid sød, opmærksom, professionel, og dygtig (og villig!) til at bringe sin faglighed i spil, når jeg kommer med en usammenhængende forklaring på et eller andet der knager i kroppen 🙂

Helle

Hvis man ønsker at gøre noget godt for sig selv, så prøv en massage hos Martine Hansen.
Martine er et utroligt venligt og behageligt menneske og hun giver en blid men særdeles dybdegående massage, der er individuelt tilpasset den enkelte. Massage virker på både krop og sind.
Mine bedste anbefalinger.

Birgit Møllekær

I begge mine graviditeter har jeg med stor tilfredshed været forbi dygtige Martine Hansen til Nordlys gravidmassage. Martine er meget nærværende og grundig i sit arbejde, både i velkomsten og mødet såvel som selve massagen.
Kroppen og sindet blivet afspændt her og nu – og jeg har begge gange haft oplevelsen af, at min krop i den efterfølgende tid selv har arbejdet videre med det, som hun har sat i gang.  Jeg kan give Martine mine allerbedste anbefalinger.

Janni

Hos Martine har jeg gennem en periode modtaget terapeutisk massage. Det er fantastisk at opleve den velvære, det giver i hele kroppen, og det har haft en positiv effekt på min kroniske hovedpine pådraget efter en hjernerystelse for 4 år siden. Massagen er meget blid og præcis og medvirker til større smidighed og mindre spændthed i hele nakke – og skulderområdet.

Kirsten Skov

Jeg er gravid i uge 30 og trængte virkeligt til at slappe af og finde ro i min krop, hvilket jeg fik under massagen.

Jeg arbejder som sygeplejerske og er ofte omgivet af en stressende og meget fysisk krævende hverdag. Massagen Martine gav mig fik mig til at slippe kontrollen og de mange tanker og lod min krop og mit sind finde sammen i en rolig og fredsommelig tilstand. Jeg kan varmt anbefale Martines massage, hvis man trænger til at koble sig fra den travle hverdag for et stykke tid.

Susasnne
Sygeplejerske

Har gået her i længere tid med noget sorg – bearbejdning, hvor massagen gjorde, at jeg kom i bedre kontakt med især krop, og sind og fik frigjort noget smerte.

Jeg blev mere hel og lige igennem massagen og kom i bedre kontakt med mig selv – har tilligere været noget anspændt.

Jeg kan også anbefale behandling af ondt i ryggen, som har hjulpet meget.

Her er en varme og forståelse, som man bliver afhængig af. Anette, tilligere stresset karriere kvinde.

Annette
Psykoterapeut NLP

En dejlig afslappende gravidmassage i dag, og fodmassage i går. Godt tiltrængt når man er gravid i 34 uge og har 2 små derhjemme! 😊

Kan godt anbefales!

Lone
Arkitekt

Jeg har nu fået en dejlig aromaterapimassage af Martine. Helt fantastisk oplevelse! Allerede fra jeg kommer ind af døren starter oplevelsen. Martine er et varmt og nærværende menneske, så jeg har følt mig i gode hænder og derfor “turdet” slappe helt af.

Jeg er startet i nyt job for et par uger siden, hvilket var årsagen til at jeg søgte lidt tid til mig selv, da jeg havde svært ved at skille privatliv/arbejdsliv.

Da jeg fik massagen var det som om mine tanker fløj langt væk, og hændene der strøj mig føltes som min egne tanker der aede mig og tog sig af mig. Det føltes dejligt.. må da også indrømme at jeg faldt helt hen et par gange – zzz 😊

Tak for afstressning, afslapning og en god personlig behandling og de gode råd til en tralv hverdag.

Pernille
Jurist

Det har været en fantastisk oplevelse – dejlig atmosfære. Jeg havde en følelse af undervejs at hvile i mig selv og var undervejs dejlig afslappet på en balanceret måde. Tankerne fløj frit ud og ind og forsvandt i øjeblikke og blev  til skønne behagelige tomrum.

Mange tak for oplevelsen af total velvære og nydelse.

Gurli
Leder og udd. fysioterapeut

Dejlig oplevelse. Jeg blev ført afsted – langt væk og samtidig blev alle muskler og hele min krop arbejdet igenmen. Helt igennem en dejlig varm og nænsom oplevelse!

Marie
Leder

Det er massage, der ligger langt fra, hvad jeg før har prøvet. Kroppen bliver gennemarbejdet, varm og utrolig grounded! Det er ikke bare massage og fornemmelse at meditation, men en samlet oplevelse. Der er ikke så meget mere at sige.

Anne
Læge

Jeg har i dag haft fornøjelsen at stresse af til en pragtfuld massage. Oplevelsen var meget behagelig og jeg følte mig afslappet og tryg og i gode hænder. Dette bliver bestemt ikke sidste gang vi ses.

Ulla

At få massage hos Martine er en særlig god oplevelse. Martine kan noget specielt med hænderne. Det er som om at intuitionen sidder i fingrespidserne. Alle ømme steder og spændninger bliver fundet.
Jeg har følt mig så godt hjulpet til at få fysisk og psykisk “flow” Har en oplevelse af lethed hver gang jeg har fået massage. Martine har en varm og kærlig tilgang, man er i meget gode hænder her. En meget omsorgsfuld behandling.

Hanne-Lone
Sygeplejerske

Behandlingerne hos Martine er helt fantastisk velgørende og dejlige!

Man føler sig i kærlige og trygge hænder hele vejen igennem. Da jeg kom første gang var det stærke smerter i muskler og led – og jeg følte mig stresset og presset. Efter fem behandlinger er jeg nu helt fri for smerter, og der er sket en stor ændring i min arbjedssituation. Så Martine får helt sikkert mine varmeste anbefalinger!

Jannie
Ergoterapeut

Jeg har i 8 år lidt af kronisk migræne og spændningshovedpine. Jeg begyndte at få regelmæssig massage hos Martine for 2,5 år siden og efter kort tid mindskede det hyppigheden og til sidst var det nærmest helt væk. Spændningshovdpinen udviklede sig ofte til migræne, og massagen medførte derfor færre migræneanfald også. Martine er en utrolig dygtig massør, går meget op i hendes kunder og sørger altid for at man får den bedste behandling man kunne tænke sig. Hun får mine største anbefalinger, og jeg er så taknemmelig for hvad hun har gjort for mig.

Amalie

Det er altid en god oplevelse at blive behandlet af en god behandler som Martine. Fra det tidspunktet  når jeg kommer ind i klinikken kan jeg mærke at min krop og sjæl  falder til ro, og jeg kan gennem behandlingsforløb  kan jeg endelig slappe af. Martine har virkelig  en evne til at passe på sin patienten med omsorg og professionalisme. Martines behandling er professionelt intuitiv og afhjælper altid spændinger og muskel og ledsmerter.

E.M.