Om mig, Martine C. Hansen, Nordlys massageterapeut og coach

Jeg er uddannet Nordlys Massørterapeut hos Anne og Philip Ness (Nordlys massageskole), er uddannet dybdeterapeut hos Estrid og Steen Nørby (Institut for dybdeterapi).

Jeg har haft kendskab til massageterapi siden 1999, og har praktiseret dette sideløbende med mit arbejde indenfor det pædagogiske område.

Fra 1996 har jeg beskæftiget mig med mennesker, især børn og har opbygget mange års erfaringer indenfor det felt. Derudover har jeg en pædagogisk grunduddannelse med flere kurser i pædagogik og psykologi, og har arbejdet i kommunale og private institutioner. I min sidste praksis arbejdede jeg med de helt små i aldersgruppen 0-3 år.

Jeg ser på mennesket som en helhed, hvilket betyder, at vores fysiske krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden. Den tankegang bygger jeg videre på i mit arbejde med massageterapi, hvor jeg tager udgangspunkt i at arbejde med dig, hvor du er lige nu.

Jeg er en person, som altid opsøger ny viden, og nye måder at tænke på. Derfor er jeg ikke færdig med at uddanne mig, og lade mig inspirere og på den måde følger jeg med tidens tendens.