Massageformer og priser for Nordlysmassage

Jeg tilbyder disse behandlings- og massageformer indenfor Nordlysmassage:

Klassisk Nordlysmassage

Nordlys massage er en balancerende kropsmassage, hvor hver del af kroppen masseres nogenlunde lige meget. Massagen går dybt, men er samtidig behagelig uden at være overfladisk.
Du får styrket din kropsbevidsthed og får en god sammenhængende helhedsoplevelse.

Helkropsmassage ca. 75 min. DKK 520,-
Helkropsmassage ca. 60 min. DKK 500,-
Delkropsmassage ca. 30 min. DKK 350,-

Nordlys Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er rolig, som et mildt havs bølger, og præget af flydende strøg , som samler din krop og beroliger dit sind og får dig til at slappe af og falde dybt ind i dig selv. Afspændingsmassage er en helkropsmassage. Afspændingsmassagen afspænder kroppens muskler og beroliger sindet. Nervesystemet falder til ro og kroppens naturlige helbredelse stimuleres.

Ca. 60 min. DKK 500,-

Aromaterapi Afspændingsmassage

Du starter med at vælge en æterisk olie, som modsvarer din krop og dit humør lige nu. Derefter blandes din personlige massageolie, og massagen udføres med flydende og rolige strøg, som er afspændende for krop og sind.

Ca. 75 min. DKK 570,-

Nordlys Gravidmassage til dig og dit barn

Gravidmassage kan give dig en pause i det travle liv med ekstra tid til dig selv, og hjælpe dig som gravid med at komme i kontakt med din krop og ikke mindst med dit barn.

Massage under din graviditet vil hjælpe dig med at slappe af, så du kan nå ned i din egen krop og lytte til dine egne ønsker og behov.

En blid, helhedsorienteret massageform, som hjælper på mange graviditetsgener som f.eks. ryg- og bækkensmerter, ødemer i fingre og ben, søvnløshed, krampe i læggene, hovedpine og forstopppelse.

Massagen foretages ikke, før graviditeten har passeret de første 3 måneder.

Ca. 60 min. DKK 500,-

Nordlys Fodmassage/Zonemassage

Du starter med et dejligt fodbad, hvor der tilsættes Himalaya salt og æterisk olie. Fodbadet forbereder dine fødder til at modtage massage. Vores fødder afspejler hele vores krop. Fodmassage går i dybden i de små muskler og samtidig med aktiveres forskellige fodzoner fra hele din kropsystem. Er godt for kramper i fødderne og nedsunken forfod. Til fodmassage/ underben bruges en mandelolie.

Massage ca. 50 min, fodbad ca. 10 min. DKK 470,-

Nordlys Del-massage

Del-massage henvender sig til dig, som har en specifik problematik på et område af kroppen som f.eks nakke/skuldre, ryg, arme eller ben. Der lægges fokusbehandling på et af problemområderne ad gangen.

Det er en effektiv og dybdegående massage, der frigør affaldstoffer og afspænder muskulaturen. Kroppens egen urensningsproces sættes i gang. Har du haft spændninger gennem en længere periode – anbefales mere end en behandling for at opnå det bedste resultat.

Ca. 60 min. DKK 500,-

Nordlys Specialbehandling

Specialbehandling har fokus på benområdet (lår og underben). Godt for ømme, trætte, tunge ben, og hvis du dyrker/skal træne til cykelløb, maratonløb eller lignende.

Ca. 60 min. DKK 500,-

Nordlys Coaching og Massage

En kombination af samtale/coaching og massage baseret på flere sessioner ad gangen. Den henvender sig til dig, som ønsker en personlig bevidstmæssig udvikling og vækst med udgangspunkt i at arbejde med krop og sind som en helhed. Der kan forventes kombinerede øvelser eller opgaver imellem vores møder. Disse sessioner støtter dig til at holde fokus på dig selv via tankerne, det følelsesmæssige og det kropslige. Den helhedsorienterede behandlingform vil åbne nye muligheder i form af nye

Ca. 120 min. DKK 680,-
Sessionen varer ca. 2 timer og kan gå over 5 gange med 2 – 3 uger imellem.